Wednesday, 2 November 2011

Pencarian Blog Follower Bawah 500






jika follower anda kurang 500, apa tunggu lagi!!! joinlah segmen ini. 

maklumat lanjut, klik banner di atas

22 comments:

  1. singgah sini dari segmen yang same...


    :)

    ReplyDelete
  2. salam kenal..(✿◠‿◠)
    datang dari segmen yang sama...
    singgah dan follow sini...

    http://bodaktiutpunyastory.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  3. follow awk dr segmen yg same :)

    ReplyDelete
  4. Salam..dtg dr segmen yg sama

    http://azumylini.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  5. singgah melawat rakan segmen....kalau sudi singgah n follow la yeee...

    http://kyraveronica.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama datang dan folo sini jugak =)

    http://troublemaker26.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. salam singgah dan salam perkenalan...

    mai sini nak jual pillow,
    sambil jual sambil follow,

    HAHA

    NOTAKAKICAGU: jualan adalah gurauan semata2... :D

    ReplyDelete
  8. jalan-jalan bersama mama,
    yat datang dari segmen yang sama..

    tanam cili dipinggir paya,
    jemput lawat blog saya..

    http://masliperjepun.blogspot.com/2011/11/blog-post.html

    selamat membaca ^^,V

    ReplyDelete
  9. Yeah! Adik Chopper Dah Follow! Dari Segmen Yang Sama! =)..Follow Sini Jugak Tau? Hee.. ^_^

    http://itikjahat.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  10. Salam. Singgah dan follow dari segmen yang sama :)

    Jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

    Kalo sudi follow sini : http://sembang-bola.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. salam kenal...follow awk! Maaf lambat singgah...heheh Qaseh BZ...

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/11/genk-pencarian-blog-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  12. sesiapa yang dah follow aku...dont worry aku pasti follow balik. aku tgk kat senarai follower....tq. tapi kalau nk aku singgah je tulislah link kat komen ye..tq

    ReplyDelete
  13. hype...ida dr segmen yg sm jg
    jln2 n follow cn...naty singgah blog ida jg ya
    keep in touch ^_^

    http://beloggieda.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

    ReplyDelete
  14. singgah sini! comel lah blog ni!
    saya follow blog ni sekali, sudi2 lah jenguk blog saya pulak! nak follow lagi bagus! ;)

    ReplyDelete
  15. halloo..singgah dr segmen yg sama
    follow u..:-)

    ReplyDelete
  16. datang singgah sini dari segmen yang sama ..
    sori lewat tertinggal bas .. hehe
    jemput singgah blog saya ye :)

    ReplyDelete